Leveringsvoorwaarden


Digitale producten

Digitale producten, zoals video’s, software en ander materiaal worden direct na de betaling ter beschikking gesteld als download. U ontvangt hier een link voor. Deze link is beperkte tijd geldig. Mocht de geldigheid zijn verstreken, kunt u contact opnemen met sales@ultralogic.nl. Op digitale producten rust gebruikersrecht; niet elk product is zonder meer overdraagbaar. Toepasselijke licenties zijn altijd in de download bijgesloten. Neem bij twijfel contact met de helpdesk op.

 

Diensten

Template Based Webdesign wordt ingekocht als pakket. Dit geeft u het recht om het ingekochte aantal design uren te verzilveren. Vooraf wordt er altijd een haalbaarheidsplanning met u besproken op basis van uw wensen, zodat u binnen de ingekochte uren verzekerd bent van een afgerond product. Uw tegoed is tot 12 maanden na aankoop te verzilveren. Indien u meer tegoed uren nodig heeft, kunt u bij de bestelling van een pakket meerdere afname aantallen opgeven. Dit is achteraf uiteraard ook mogelijk.

In geval van hosting, zal de gekozen domeinnaam voor u worden geregistreerd en een hostingpakket voor u worden aangemaakt. U wordt per email van de voortgang op de hoogte gehouden. Activatie van diensten (cloudservices, webhosting) gebeurt binnen 2 uur, doch uiterlijk binnen 24 uur na bestelling. Indien dit door onvoorziene omstandigheden niet mogelijk is, wordt u gemaild en gebeld.


Diensten van derden

Diensten die door derden en/of partners van Ultralogic via de webstore worden aangeboden, vallen onder volledige verantwoordelijkheid van de aanbieder. Het Ultralogic platform wordt slecht gebruikt als digitaal leverings en betaalplatform. Vragen over uw levering, de staat of kwaliteit van het product kunt u rechtstreeks aan de aanbieder richten. Contactinformatie wordt -indien toepasselijk- bij het product getoond voor het afrekenen.

0