Wat zijn mijn mail instellingen en hoe log ik in op het controlpanel?

Gebruik onderstaande instellingen.

Om een mailclient in te stellen (zoals Outlook) gebruikt u:
Server: mail.uwdomeinnaam
Type: Imap (port 143 of 993 SSL)
SMTP (port 25); authenticatie vereist. Gebruik primair emailadres (info@uwdomeinnaam) en bijbehorend password
Webmail: Ga in uw browser naar webmail.uwdomeinnaam en login met primair emailadres (info@uwdomeinnaam) en bijbehorend password.
Controlpanel: Ga in een browser naar uwdomein:8443 en login met username en password die u ontvangen heeft per email. Indien u een beveiligde (SSL) verbinding wilt gebruiken, kunt u inloggen op ultralogic.nl:8443 en daar uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren (zie email).

« Terug naar de Knowledgebase