Ik zie in een andere FAQ post dat ik IMAP kan instellen. Ondersteunen jullie geen POP3?

Ultralogic raadt aan om altijd IMAP te gebuiken i.p.v. POP. Bij POP worden de emailberichten vanaf de server gedownload naar uw apparaat en zijn zij alleen op uw apparaat te lezen. Bij IMAP blijft de data op de server staan en kunt vanaf elk apparaat op elke lokatie bij uw email, ook via webmail. Om te voorkomen dat u achteraf een ingewikkeld proces moet uitvoeren om de email van POP naar IMAP over te zetten, met het risico op dataverlies, adviseren wij om IMAP te gebruiken. NB. Sommige mailclients, zoals Outlook, hebben een optie om een kopie van POP mail op de server te laten staan. Aangezien dit kunstmatig IMAP nabootsen is, raden wij dit af. Indien u toch POP wilt gebruiken, kan dit door poort 110 te gebruiken.

« Terug naar de Knowledgebase